Media Kit

Logoul Obstea Mosnenilor Grohotisul este utilizat în scopul identificării pe piata locala si romaneasca a informatiilor prezentate pe site-ul nostru. Pentru a-l putea utiliza, va recomandam:

– la fiecare utilizare a logo-ului nostru pastrati cerintele de culoare, de marime si de pozitionare pentru fiecare banner utilizat online a marcii noastre, va rugam sa luati legatura cu Editorii de Brand a site-ului la adresa obsteagrohotisul(@)gmail.com.
– utilizarea neadecvata a marcii noastre, atrage suspendarea de urgenta a logo-ului Obstea Grohotisu si a materialelor prezentate de noi.
Logoul Obstea Mosnenilor Grohotisul este protejat prin legea dreptului de autor. Utilizarea acestuia este permisă doar prin respectarea cerințelor ce urmează:
Nu este permisă întrebuințarea logo-ului Obstea Mosnenilor Grohotisul în asocierea cu materiale și/ sau informații care contravin normelor morale sau valorilor morale promovate de noi.

Logo-ul Obstea Mosnenilor Grohotisul poate fi utilizat numai ca legătură directă către pagina de start a website-ului www.obsteagrohotisu.ro; utilizarea lui în oricare alt scop fiind interzisă. Logo-ul Obstea Mosnenilor Grohotisul nu poate fi utilizat ca legătură către pagini ale altor website-uri fără acordul scris prealabil al site-ului nostru.

Este interzisă folosirea logo-ului ca legătură între paginile de Internet ale unei companii diferite.

Logo-ul Obstea Mosnenilor Grohotisul nu poate fi subiectul niciunei modificări fie că aceasta se referă la elemente ce privesc proporția, culorile, elementele componente și nu poate face subiectul altor transformări de tipul: includerea acestuia în animații sau alte forme de prezentare.

DESCARCATI AICI MEDIA KIT-ul OBSTEA MOSNENILOR GROHOTISUL